Bert of Roy - Sketch 2

'Sketch 1’ leverde het bewijs: voor een grappige, fantastische en absurde theaterervaring heb je niet meer nodig dan een fiets en twee uitstekende acteurs. In ‘Sketch 2’ doen Bert Haelvoet en Roy Aernouts er nog een schepje bovenop. Met dit keer een glanzende hoofdrol weggelegd voor een kartonnen doos met sjaals.

Het verhaal begint bij een waargebeurde anekdote van onze twee helden in Parijs, waarbij één van hen bij het verlaten van bar ‘Le Gallia’ zijn sjaal vergeet. De ander probeert dit probleem op te lossen, maar al snel wordt duidelijk dat dit er eigenlijk weinig toe doet.

“Bert of Roy” oftewel Bert Haelvoet en Roy Aernouts leerden elkaar kennen in 1998 op de ter ziele gegane toneelschool Studio Herman Teirlinck. Bert Haelvoet geniet tv-bekendheid als acteur van onder andere Wat als?, Spits- broers, 13 Geboden,… Roy Aernouts is acteur, scenarist en won het Leids Cabaret Festival. Samen vormen ze een absurdistisch duo en elkaars perfec- te tegenspelers. Een hilarische toneelervaring met virtuoos taalgevoel!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Theater Vooruit
Sint-Bavoplein 17, 2530 Boechout 51.158713 - 4.4906903
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Organisatie
Gemeente Boechout
Prijs
€ 14,0