Geefplein of Share Fair

Fantastisch!
Gratis van mij voor jou. Het geeft een fantastisch gevoel. Het doet een beetje dromen. Het belooft iets over een betere toekomst. De consumptiemolen mag gerust wat trager draaien. Geld doet er deze keer niet toe.

Lekker.
En je hoeft niets mee te brengen om ook iets te 'mogen' meenemen. Misschien heb je niet direct spullen om weg te geven, maar kan je de bezoekers verrassen met je kookkunsten: quiche, cupcakes, zelf gebrouwen drankjes, confituur,... Wij voorzien een Geeftafel waarop je al de heerlijke proevertjes kunt aanbieden. Gratis uiteraard!

Te groot? Kan ook!
Wij voorzien een groot bord waarop je kan meedelen welke grotere spullen bij jou thuis afgehaald mogen worden. Een stapel bakstenen die in de weg ligt, een reuzenpompoen, een lattenbodem, … Iedereen begrijpt dat je die niet zomaar kunt meebrengen. Zorg voor een foto en de juiste contactgegevens. Geïnteresseerden kunnen dan verdere afspraken maken.

Praktisch
Het Geefplein is open van 12u30 tot 16u30. Je kan er met je spullen terecht vanaf 11u.
Wij zorgen voor tafels, tentjes en grondzeilen. Blijf gerust even hangen op ons plein. Het is leuk om te zien waar je spullen naartoe gaan. En om met de nieuwe eigenaars een praatje te maken. Geniet van de sfeer. Met jou erbij wordt het eens zo gezellig.

Vragen? Contact: 0478960010 of koensteel@hotmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Bibliotheek Boechout
Bistweg 7, 2530 Boechout -
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Organisatie
Kwb Boechout
Prijs
Gratis
Contact
koensteel@hotmail.com
Telefoonnummer: 0478 96 00 10