GRATIS proeflessen DANS 7 jaar / 2e leerjaar

Je leert elke les nieuwe danspassen en werkt aan een juiste lichaamshouding en motoriek, geïnspireerd door verhalen, vormen, kleuren en muziek. Je krijgt 1 uur les per week en maakt op een speelse, creatieve manier kennis met de basis van de klassieke en moderne/hedendaagse dans.

Je werkt aan lichaamshouding, coördinatie, muzikaliteit en ritmegevoel, aan expressie en vrijheid in beweging en dit alles op een kindvriendelijke manier. Via verschillende werkvormen geven we een dansante aanzet naar een correcte danstechniek.

De dansstudio is een plek om te oefenen, te proberen, te ontdekken en grenzen te verleggen. Ook de sociale vaardigheden worden ontwikkeld. We organiseren jaarlijks toonmomenten voor ouders en kennissen. En elk jaar mag je schitteren op het grote podium, om te tonen wat je al kan!

Onze professionele docenten hebben jaren ervaring in het werken met kinderen en zorgen met veel plezier en passie voor een warme en veilige omgeving, met individuele aandacht voor elke leerling.

Van harte welkom in één van onze proeflessen, elke dinsdag van september, 16u15-17u15 in de Spiegelzaal van de Jan Frans Willemsschool in Boechout.

Wil je na de proefles inschrijven? Kostprijs: €68 voor het volledige schooljaar, te storten op BE60 0961 1129 3070 (SAMWD) (mededeling: naam leerling). Vul ook het digitale inschrijvingsformulier in op www.samwdlier.be.

Bekijk ook ons uitgebreid aanbod voor dansers, muzikanten en woordkunstenaars van 6 jaar tot en met volwassenen op www.samwdlier.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
jan frans willemsschool
jef van hoof plein, 2530 Boechout 51.1582347 - 4.4921696
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Organisatie
Prijs
Gratis
Contact
dans@samwdlier.net
Telefoonnummer: 0495206600