GRATIS proeflessen DANS voor 7- en 8-jarigen (2e-3e leerjaar)

Je volgt 2 uur les per week (7-jarigen kunnen ook 1 van de 2 lesmomenten kiezen) en krijgt een heel stevige technische en artistieke basis: je leert namelijk alles over moderne/hedendaagse dans en klassiek ballet, je werkt aan toffe choreografieën en leert elke les wel iets nieuws bij!

De dansstudio is een plek om te oefenen, te proberen, te ontdekken en grenzen te verleggen. Ook de sociale vaardigheden worden ontwikkeld. We organiseren jaarlijks toonmomenten voor ouders en kennissen. En elk jaar mag je schitteren op het grote podium, om te tonen wat je al kan!

Onze professionele docenten hebben jaren ervaring in het werken met kinderen en jongeren en zorgen met veel plezier en passie voor een warme en veilige omgeving, met individuele aandacht voor elke leerling.

Van harte welkom in één van onze proeflessen, de hele maand september!
• dinsdag 17u30-18u30 (moderne/hedendaagse dans)
+
• donderdag 17u30-18u30 (ballet)

Wil je na de proefles inschrijven, of nu al? Kostprijs: €67 voor het volledige schooljaar, te storten op BE60 0961 1129 3070 (SAMWD) (mededeling: naam leerling - dans Boechout). Stuur ook de volgende gegevens van de leerling naar dans@samwdlier.net: naam, adres, tel., e-mail, geboortedatum en -plaats en rijksregisternummer.

Bekijk ook ons uitgebreid aanbod voor dansers, muzikanten en woordkunstenaars van 6 jaar tot en met volwassenen op www.samwdlier.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
jan frans willemsschool
jef van hoof plein, 2530 Boechout 51.1582347 - 4.4921696
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Prijs
Gratis