GRATIS proeflessen KLEUTERDANS

Op een interactieve manier ontdekken de kinderen hun eigen lichaam en de wondere wereld van de dans. De bewegingslessen dragen bij tot een ruimere persoonlijke ontwikkeling: grove en fijne motoriek, kracht, oriëntatie, ritmiek, zelfvertrouwen en heel veel fantasie en beleving. Een actieve, plezierige, muzikale les vol variatie, helemaal afgestemd op de leefwereld van de kleuters!

Onze professionele docenten hebben jaren ervaring in het werken met jonge kinderen en zorgen met veel plezier en passie voor een warme en veilige omgeving, met individuele aandacht voor elke leerling.

Van harte welkom in één van onze proeflessen!
• 4- en 5-jarigen:
Donderdag 16u30-17u30 - Jan Frans Willemsschool - danszaal, Jef Van Hoofplein

Wil je na de proefles inschrijven, of nu al? Kostprijs: €150 voor het volledige schooljaar, te storten op BE86 2300 5636 9750 (SAMWD) (mededeling: naam leerling - kleuterdans Boechout). Stuur ook de volgende gegevens van de leerling naar dans@samwdlier.net: naam, adres, tel., e-mail, geboortedatum en -plaats en rijksregisternummer.

Bekijk ook ons uitgebreid aanbod voor dansers, muzikanten en woordkunstenaars van 6 jaar tot en met volwassenen op www.samwdlier.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
jan frans willemsschool
jef van hoof plein, 2530 Boechout 51.1582347 - 4.4921696
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Prijs
Gratis