Radio Guga - try-out Festivaltour 2018

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart. Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet, houdt het midden tussen een coverband en een tribute-band.

Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor. Niets vervelender dan op de festivalweide knopen te moeten doorhakken over ‘die ene artiest op het grote podium of die andere op het kleinere podium.’ Radio Guga maakt die keuze overbodig, want je krijgt in één strakke set o.a. Editors, Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Mumford and Sons, Bart Peeters, Hozier, Flip Kowlier en Stromae te horen. Radio Guga tovert ze allemaal razendsnel en schijnbaar moeiteloos op het podium.

Zomer 2014 zette de band nog op de festivalpodia van bijvoorbeeld Marktrock Leuven, Genk on Stage, Gentse Feesten, Paulusfeesten, en het Rivierenhof; deze zomer speelt de band ook bij jou in de buurt.

De hits én de maestro’s volgen elkaar in sneltempo op, allemaal live én samen op één podium.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Zaal Theater Vooruit
Sint Bavoplein 17, 2530 Boechout 51.1588975 - 4.4913475
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Organisatie
A-Klank
Reservatie