Tweedehandsbeurs voor allerhande baby-en kindermateriaal en kleding (ook voor volwassenen)

Er mag verkocht worden van 14 tot 16 uur. Allerhande baby- en kindermateriaal en kleding kunnen aangeboden worden. Ook het aanbieden van kleding voor volwassenen mag.

Verkopers kunnen een standplaats reserveren. Je betaalt een standgeld van 10 euro (leden Gezinsbond) en 15 euro (niet-leden Gezinsbond). Een standplaats bestaat uit één tafel waarop je je spullen kan uitstallen. Elke verkoper mag daarnaast één rekje plaatsen.

Inschrijven als verkoper kan uitsluitend via mail aan het volgend adres: lies.braem@icloud.com Gelieve je naam en lidnummer in je inschrijvingsmail te vermelden. Je krijgt dan een bevestigingsmail op naam met daarin het reglement van de beurs. Gelieve deze mail af te printen en mee te brengen bij het klaarzetten, hij geeft je toegang als verkoper. Ter plaatse worden geen tafels meer verdeeld.

Belangrijk: de inschrijvingen voor verkopers lopen vanaf 1 februari 2018. Voor 15 februari 2018 kunnen enkel leden van de Gezinsbond inschrijven. Daarna staan de inschrijvingen open voor iedereen. De inschrijvingen lopen tot 28 februari 2018. Indien de betaling niet in orde is tegen die datum, behouden we ons het recht voor om de tafel verder te verhuren. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang.

Tussen 13 en 14 uur krijgt u toegang tot de zaal om uw tafel klaar te zetten, de beurs zelf start aansluitend. Zorg dat u er tijdig bent. Bij politiebevel is het verboden op het terrein van zaal Vooruit en aanpalende panden te parkeren, zelfs al is het enkel voor in- en uitladen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Zaal Theater Vooruit
Sint Bavoplein 17, 2530 Boechout 51.1588975 - 4.4913475
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Organisatie
Gezinsbond Boechout
Prijs
Gratis