Último Tango

Het prachtige liefdesverhaal van het bekendste danskoppel uit de geschiedenis van de tango en hun onbegrensde liefde voor deze gepassioneerde dans. María Nieves Rego (80) en Juan Carlos Copes (83) dansten daarna bijna vijftig jaar lang als paar. Haat en liefde lagen altijd dicht bij elkaar. Hun wegen scheidden meerdere keren, maar altijd kwamen ze weer samen door hun gedeelde liefde: de tango.
Uiteindelijk gebeurde het onvermijdelijke: Juan verliet María voor een andere vrouw. In de film vertellen María en Juan het hele verhaal aan een groep jonge tangodansers en choreografen uit Buenos Aires.
Over hun eerste ontmoeting, hoe ze de tango hip maakten in de Verenigde Staten, tot en met de uitverkochte zalen voor de Broadwayhit The Ultimate Tango, waarin het paar de sterren van de hemel danste. ÚLTIMO TANGO is het boeiende portret van twee fascinerende personages, rijkelijk gevuld met dans en muziek, gefilmd in nostalgische, romantische kleuren en filters.
De scènes met María en Juan voor de camera worden afgewisseld met prachtige tangochoreografieën door jonge dansers die het beroemde koppel in de verschillende fasen van hun leven uitbeelden.
Waar
Liers Cultuurcentrum - Huize Stracke
Borsbeeksesteenweg 45, 2530 Boechout -
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Trefwoorden
Prijs
€ 8,0
Reservatie
Koop ticketten
Telefoonnummer: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36