GIS

Contactinfo

Heuvelstraat 91
2530 Boechout
Telefoonnummer
03 460 06 37

De GIS-deskundige staat in voor het geografisch informatiesysteem. Dat is een systeem van gegevens waaraan een ruimtelijke voorstelling is geboden. Een voorbeeld is een bouwaanvraag: dankzij het geografisch informatiesysteem (GIS) kan je snel bekijken of het perceel waarop je wil bouwen binnen een woonzone van het gewestplan ligt, of er een rooilijnplan of een bijzonder plan van aanleg geldig is, of het gelegen is in een archeologisch aandachtsgebied, of het niet in een recent overstroomd gebied ligt en/of er voetwegen in de buurt liggen. In dit voorbeeld maak je dus gebruik van verschillende gegevens zoals het gewestplan, bijzonder plannen van aanleg, rooilijnplannen, een grootschalige basiskaart, een kadasterkaart en databank, die je allemaal tegelijk binnen de GIS omgeving kan raadplegen.

OPGELET! De GIS-deskundige werkt halftijds voor de gemeente Boechout en halftijds voor de gemeente Hove. Ze is dus niet elke werkdag in Boechout aanwezig.

  • Wil je zeker zijn dat ze aanwezig is als je langskomt? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan via gis@boechout.be of 03 460 06 37.

 

 

 

Openingsuren

Bijzondere uurregeling

De GIS-deskundige werkt momenteel enkel op afspraak.