Politie

De gemeente Boechout vormt samen met Mortsel, Borsbeek, Wijnegem en Wommelgem de politiezone MINOS. Het wijkkantoor vind je aan de IJzerlei, op de vroegere BMT-site en tegenover het administratief centrum Burger en Welzijn. Je kan er enkel terecht op afspraak. 

  • Hoe maak je een afspraak? Eenvoudig en online. Je kiest over welk soort afspraak het gaat, vervolgens duid je aan waar (hoofdcommissariaat in Mortsel of wijkcommissariaat in Boechout) en wanneer je wil langskomen. Bij een bezoek wordt er vriendelijk gevraagd om een mondmasker te dragen voor je eigen veiligheid en die van de medewerkers.
  • Heb je geen internet, twijfel je of je wel aangifte moet doen of wil je een aangifte doen van iets dat je niet in de keuzelijst terugvindt? Bel dan naar 03 451 98 98. Daar geven ze advies en maken ze voor jou een afspraak.

Dringende hulp 

Voor dringende meldingen en politietussenkomst kan je bellen naar het noodnummer 101 of 112.

E-loket van de politie

Sommige zaken kan je regelen via het e-loket van de politie. Het gaat om: fietsdiefstal, bromfietsdiefstal, winkeldiefstal (onbekende dader), diverse beschadigingen, graffiti of aanvraag vakantietoezicht.

Algemene informatie 

Algemene informatie over de politiezone Minos vind je op hun website.