Marktplaats vaste standplaats, aanvraagformulier

Via onderstaand formulier kan je als marktkramer een vaste standplaats aanvragen voor de wekelijkse markt elke donderdagvoormiddag in Vremde. 

Wie mag er op de markt staan?

  • Je bent een professionele verkoper.
  • Je bent in het bezit van een machtiging voor ambulante handel (leurkaart).

Procedure

De vaste standplaatsen op de wekelijkse markt worden toegewezen per abonnement. Wanneer je een vaste standplaats wil, dien je een aanvraag in via het online aanvraagformulier. Die aanvraag wordt ingeschreven in het marktregister. Wanneer er een standplaats vrijkomt, duiden we uit dat register een opvolger aan. Wie inschrijft voor een vaste standplaats, moet een administratieve kost betalen van € 20 om de inschrijving te bevestigen. Dan pas is de inschrijving geldig. Stort dit bedrag op rekeningnummer BE09 0910 0007 0757.

  • Vraag via onderstaand formulier een vaste standplaats aan.

Voor een losse standplaats dien je ook een aanvraag in via het online aanvraagformulier. Die aanvraag wordt in een apart register gezet. Indien er een plek op de markt vrij is, word je op voorhand op de hoogte gesteld. Een losse standplaats wordt niet toegewezen via loting ter plaatse. De inschrijving in het register voor een losse standplaats is gratis.

Reglementen

 

Gegevens contactpersoon
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png bmp txt avi bz2 pdf.