De gemeente heeft verschillende vacatures

Vacature Boechout

BKO-begeleider/-ster (IFIC 11)

Ons Wigwam-team zoekt extra handen. Ben jij gek op kinderen en weet wat ze leuk vinden? Ben je creatief en heb je veel fantasie? Dan is dit vast iets voor jou!

Je komt terecht in een hecht en enthousiast team. Dankzij jou voelen de kinderen zich prima in de opvang. Bij jou vinden de kinderen een luisterend oor voor hun verhalen en problemen. En uiteraard bouw je ook een goed contact op met de ouders.

Op regelmatige basis organiseren we een nieuwe aanwervingsronde. Je mag je kandidatuur doorlopend bezorgen (met CV en kopie diploma) via mail aan vacatures@boechout.be of via een brief aan Gemeente Boechout, Heuvelstraat 91, 2530 Boechout.

Jobstudent buitenschoolse kinderopvang

Onze buitenschoolse kinderopvang De Wigwam zoekt een jobstudent die deze zomer helpt bij spelletjes, eetmomenten, toiletbezoeken ...

Ben je minstens 18 jaar? Volg je een kindgerichte studie of heb je ervaring in werken met kinderen? Ben je in juli of augustus een volledige maand beschikbaar? Stel je tot en met 30 mei kandidaat via mail aan vacatures@boechout.be.

Maatschappelijk werkers

De oorlog is Oekraïne leidt helaas tot een enorme vluchtelingenstroom over heel Europa. Om deze mensen zo snel en zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn extra handen meer dan welkom. Onze dienst welzijn zoekt daarom enkele maatschappelijk werkers, deeltijds of voltijds (B1-B3).

We bieden voorlopig een contract aan van 6 maanden, maar dit is verlengbaar naargelang de situatie verder evolueert. Gezien de hoogdringendheid hanteren we een verkorte aanwervingsprocedure. De kandidaturen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. We voorzien een grondig sollicitatiegesprek waarbij de bekwaamheid en de motivatie van de kandidaten wordt getoetst. 


Laatste update: 30/05/2022