Huldiging van onze SDG-helden (19 september)

In 2015 lanceerden de VN ‘Agenda 2030’: 17 doelstellingen die van de aarde een eerlijke, gezonde en veilige plek moeten maken. In juni ondertekende het gemeentebestuur het charter om die Sustainable Development Goals (SDGs) in haar beleid te integreren.

Van 18 tot 25 september vindt de Week van de Duurzame Gemeente plaats. Op donderdag 19 september organiseren we een infoavond over de SDGs in Theater Vooruit. Daarop zullen we onze ‘Mooimakers' in de bloemetjes zetten. 

Infoavond op 19 september

Wil jij kennismaken met de SDGs? Wil je te weten komen hoe we hier in Boechout concreet aan de slag gaan? Kom dan op donderdag 19 september naar de infoavond om 20 uur in Theater Vooruit.

Die avond wordt de SDG-vlag gehezen. We leggen kort en bondig de SDGs uit, wat het bestuur doet en wat je zelf kan doen.

Huldiging

Op deze avond zetten we ook onze eerste groep lokale 'helden' in de kijker: de ‘Mooimakers’, die gewapend met grijpstokken, handschoenen en vuilniszakken regelmatig zwerfvuil gaan rapen. Iedereen is welkom om hen mee in de bloemetjes te zetten. 

 


Laatste update: 10/09/2019