Kom naar de markt in Vremde

Markt Vremde Boechout

Sinds donderdag 2 september is er in Vremde een wekelijkse markt! De markt is er gekomen op vraag van de inwoners en na een enquête waar meer dan duizend inwoners aan hebben deelgenomen.

Elke donderdag tussen 7 en 13 uur kan je er terecht voor de aankoop van verse groenten en fruit, kaas, brood, snoep, vis, kip, hamburgers en broodjes, bloemen, textiel en zoveel meer. En natuurlijk voor een portie gezellig winkelplezier, want wat is er leuker dan van kraam tot kraam slenteren, een praatje slaan met de marktkramers, bekenden tegenkomen of genieten van iets lekkers?

Verkeersmaatregelen

De marktkramers staan in de Boomkensstraat, tussen het kruispunt met de Wommelgemsesteenweg en BKO De Wigwam. Tijdens de markt is de Boomkensstraat verkeersvrij. Er geldt een parkeerverbod tussen 5 en 15 uur. Wie in de Boomkensstraat woont, verplaatst dus best tijdig de wagen. Verkeer op de Dorpsplaats (rond de kerk) blijft wel mogelijk en ook het kruispunt met de Wommelgemsesteenweg blijft vrij, waardoor de hinder op het doorgaand verkeer minimaal is. Bus 51 volgt een omleiding via de Reigersmolenstraat en de Berthoutstraat.

We raden iedereen aan om te voet of met de fiets te komen. Voor wie toch met de auto komt, blijft de parking van BKO De Wigwam beschikbaar. 


Laatste update: 28/09/2021