Kom naar het wereldcafé over ruimte in Boechout

Participatie Visienota Omgeving 2030

Samen met alle inwoners werken we graag aan een mooie toekomst voor Boechout en Vremde. Daarom geven we jou het woord tijdens het participatietraject over de Visienota Omgeving 2030. Hoe maken we het landschap sterker aanwezig in de woonomgeving?

Schrijf je in voor één van onze wereldcafés en denk samen met je medebewoners na over de 'ruimte' in het Boechout van over 10 jaar. 

In maart gingen we van start met het participatietraject rond de Visienota Omgeving 2030. We begonnen met peilingen op ons participatieplatform en verstuurden daarna een uitgebreide enquête naar 950 willekeurige inwoners. Tijdens de laatste fase van het traject organiseren we twee* boeiende wereldcafés, waar we nog dieper ingaan op bepaalde thema's. Laat je stem horen en kom meepraten over de toekomst van onze gemeente.

  • Doe je mee? Kom naar één van de twee wereldcafés op dinsdagavond 22 juni of donderdagavond 24 juni om 19.30 uur in de foyer van Theater Vooruit. Onder leiding van een extern bureau ga je aan de slag rond verschillende thema’s. Je hoeft de Visienota Omgeving 2030 niet gelezen te hebben en je hoeft ook niet deelgenomen te hebben aan de vorige fases van dit participatietraject.
  • De plaatsen zijn beperkt. Vooraf inschrijven is verplicht en doe je onderaan deze pagina. 

* Omwille van te weinig inschrijvingen gaat het wereldcafé op zaterdag 19 juni niet door. 

Deelnemen aan één van de wereldcafés?


Laatste update: 17/06/2021