Koop je tickets voor het voorjaar 2019 van Theater Vooruit

Ticketverkoop: start op donderdag 6 december vanaf 9 uur

De cultuurbrochure voor het voorjaar 2019 komt er aan. Die staat zoals altijd weer garant voor een aanbod van de bovenste plank voor volwassenen en kinderen.

Voor de muziekliefhebbers kruipen Barbara Dex, Gunther Verspecht en Jo Mahieu in de huid van Dolly Parton en Kenny Rogers voor een akoestische countryset. Marble Sounds stelt hun nieuwe plaat ‘The Advice to Travel Light’ voor en Boechoutenaar Daan Degroote presenteert de nieuwe full-cd van zijn band Moen: ‘’t Es Tijd!’. Voor de ontdekkers komt de band Mirranda naar de vierde editie van onze Tin Can Alley-concerten in Theater Vooruit.

Interessante gesprekken dit seizoen ook: voor hij de songs van zijn Nederlandstalige debuutalbum ‘Helder’ brengt, gaat Jan Leyers in gesprek met Cathérine Vandoorne over zijn carrière, leven en werk. Wouter Torfs komt dan weer vertellen wat een goede werkplek te bieden heeft.

En vergeet niet tijdig je kaartjes te kopen voor Circus Ronaldo, die met de voorstelling ‘Swing’ een jongere generatie circusartiesten een podium geeft. Groot spektakel op swingende tonen.

Naast toneel en muziek zijn er in Boechout heel wat evenementen gepland. Noteer alvast 'Big in Boechout' op zaterdag 23 maart, 'Boechout zingt en swingt' op zaterdag 6 april, 't Waait in 't Park op zondag 26 mei en Sfinks Mundial op 30 mei.

We hebben ook een aantal topfilms op de affiche staan en enkele expo's in Theater Vooruit, zoals die van Jo Ketels (tekeningen) en Willy Catteuw (fotografie).
Voor de kinderen is er film en toneel.

 


Laatste update: 28/12/2018