Nieuwe vacatures bij de gemeente

Vacature Boechout

Ben je op zoek naar een leuke job? Bij de gemeente hebben we verschillende vacatures openstaan:

Zaalwachter (contractueel, halftijds, D1-D3)

Zin in een halftijdse veelzijdige job in een sportieve omgeving? Zijn weekendwerk en avonduren voor jou geen probleem? Als zaalwachter sta je in voor diverse logistieke, technische en onderhoudstaken in en rond sport- en recreatiecomplex Sneppenbos, voor de opvolging van reservaties en voor het informeren van bezoekers.

Omgevingsambtenaar (statutair, voltijds/deeltijds, A1a-A3a)

Wil jij mee nadenken over hoe Boechout er binnen 10 of 20 jaar zal uitzien? Ben je geboeid door ruimtelijke ordening? Is stedenbouw voor jou véél meer dan saaie regels? Interesse in architectuur én voeling met milieu en wonen? Ben jij bereid om de gemeentelijke visie mee uit te stippelen en deze positief uit te dragen?

Administratief medewerker omgeving (contractueel, halftijds, C1-C3)

Wil jij tijdelijk onze dienst Omgeving versterken? Zie jij het belang in van een accurate en gestructureerde administratie? De materie van ruimtelijke ordening leer je on the job. We verwachten een grote leergierigheid, een behoorlijke kennis van de gebruikelijke PC-toepassingen en zin om de programma’s van de dienst onder de knie te krijgen.

Administratief medewerker onthaal (contractueel, voltijds, C1-C3)

Zie jij jezelf als het eerste aanspreekpunt van de dienst Burger en Welzijn? Hanteer jij een duidelijke, correcte en efficiënte communicatiestijl? Dan is de job van administratief medewerker onthaal vast een kolfje naar jouw hand. Uiteraard beperkt deze job zich niet tot het onthaal en doorverwijzen van klanten. Er wacht je een brede en gevarieerde waaier van taken ter ondersteuning van de diensten Burger en Welzijn.

BKO-begeleider/ster (contractueel, halftijds, D1-D3/C1-C3)

Ons Wigwam-team zoekt extra handen. Ben jij gek op kinderen en weet je wat ze leuk vinden? Ben je creatief en heb je veel fantasie? Dan ben jij misschien de nieuwe BKO-begeleider/ster die we zoeken! Je komt terecht in een hecht en enthousiast team. Dankzij jou voelen de kinderen zich prima in de opvang. Bij jou vinden ze een luisterend oor voor hun verhalen en problemen. En uiteraard bouw je ook een goed contact op met de ouders.

Een overzicht van al onze vacatures vind je op www.boechout.be/vacatures


Laatste update: 12/08/2021