Ontdek onze vacatures

Vacature Boechout

Zin in een nieuwe uitdaging? Bij de gemeente zijn we op zoek naar BKO-begeleiders/sters en een allround schrijnwerker.

BKO-begeleider/ster

Ons Wigwam-team zoekt extra handen. Ben je gek op kinderen en weet je wat ze leuk vinden? Ben je creatief en heb je veel fantasie? Als BKO-begeleider/ster kom je terecht in een hecht en enthousiast team. Bij jou voelen de kinderen zich prima in de opvang en vinden ze een luisterend oor. Uiteraard bouw je een goed contact op met de ouders.

BKO-begeleider/ster – D1-D3 / C1-C3 – contractueel – halftijds – vacaturenummer 2022-01.
Solliciteren kan doorlopend. Om deel te nemen aan de volgende aanwervingsronde kan je solliciteren tot en met 6 januari.

Schrijnwerker

Het onderhoud van ons gemeentelijk patrimonium vraagt heel wat expertise. We zoeken een ervaren allround schrijnwerker voor herstellingen, onderhoudsklussen en grotere projecten van zowel renovatie als nieuwbouw. Daarbij werk je zelfstandig maar kan je ook rekenen op ondersteuning van onze polyvalente werkkrachten. En ook jij kan wanneer nodig bij taken van andere diensten worden ingezet. Bezit je een doorgedreven kennis van schrijnwerkerij en houtbewerkingsmachines? Draag je zorg voor je eigen veiligheid én die van anderen? Heb je oog voor detail en ben je pas tevreden met een perfecte afwerking? Check dan zeker deze vacature!

Technicus schrijnwerker – D4-D5 – statutair (onder voorwaarden) of contractueel – voltijds – vacaturenummer 2022-02.
Solliciteren kan tot en met 16 januari.


Laatste update: 03/01/2022