Ticketverkoop Vooruit start op 22 augustus

De cultuurbrochure voor het najaar 2019 komt er half augustus aan. Die staat weer bol van optredens en theatervoorstellingen voor volwassenen en kinderen.

Eind september komt Steffen Morrison. Deze Nederlander groeit op met de tunes van Otis Redding en Marvin Gaye, maar ook met de muziek van de Rolling Stones en Lou Reed. Dat wordt gegarandeerd een feestje. Ook Bent Van Looy en Soetkin Baptist komen langs. Liefhebbers van comedy worden op hun wenken bediend met Ontroerend door bestemming, de hilarische en tegelijk ontroerende show van Steven Gabriels.

Samen met ’t Ateljee brengt Theater Stap in haar vijftigste voorstelling Kraakpand een prettig gestoorde mix van theater, film en muziek. Jan Decleir wekt met het Ensor strijkkwartet de sfeer van het Russische Sint-Petersburg tot leven tijdens Les Vendredis. En (groot)ouders zijn met hun (klein)kinderen welkom bij Snow (3+), een kleutervoorstelling over de klimaatcrisis.

Enkele tips

Wil je zeker zijn van je tickets, reserveer ze dan vanaf 22 augustus online of via het loket op de vrijetijdsdienst. We geven alvast enkele tips mee:

• Een handig overzicht van het hele aanbod per datum vind je achteraan in de cultuurbrochure.

• Het aantal plaatsen in Theater Vooruit is beperkt. Tickets voor populaire voorstellingen bestel je het best online. Tickets bestellen op de vrijetijdsdienst duurt langer.

• Reken eerst de tickets af voor de populaire voorstellingen. Soms gaat het supersnel en is op enkele minuten alles volzet. Bestel pas daarna tickets voor de andere voorstellingen.

• Je kan telefonisch informatie opvragen bij de vrijetijdsdienst, maar het kopen van tickets kan niet via de telefoon.

Praktisch

Zo bestel je vlot kaarten:

• Surf naar de website: www.boechout.be/vooruit en bestel je tickets online.

• Kom langs op de Vrijetijdsdienst, Jef van Hoofplein 21A, Boechout.

 

 


Laatste update: 22/08/2019