Vakantie in Boechout: wat is er te doen?

vakantie in Boechout

Tijdens de zomervakantie organiseert de gemeente Boechout een ruim aanbod voor kinderen. Je kan kiezen uit drie mogelijkheden.

De Wigwam

Alle kinderen vanaf het geboortejaar 2017 (die al naar school zijn geweest) zijn in juli en augustus welkom in de buitenschoolse kinderopvang De Wigwam in Boechout en Vremde. Voorwaarde is wel dat ze in de gemeente wonen, hier basisonderwijs volgen of een ouder hebben die in Boechout werkt.

De Wigwam voorziet in animatie voor kinderen tot en met het geboortejaar 2011 (3de leerjaar). Er wordt ook in opvang voorzien tussen 7.30 en 18.30 uur. Alle kinderen brengen een lunchpakket en twee tussendoortjes mee. 

Sportkriebelweken

Kinderen vanaf het geboortejaar 2016 tot 2007 kunnen deelnemen aan de Sportkriebelweken. We organiseren vijf weken lang sportactiviteiten. 
De eerste drie dagen van de zomer (woensdag 1 tot en met vrijdag 3 juli) kunnen kinderen deelnemen aan de funkampen. Ze kunnen dan genieten van een thema met verschillende vaardigheden en technieken. Zo kunnen ze komen koken, kampen bouwen, met muziek bezig zijn, zich verdiepen in wetenschap ... Elke dag wordt afgewisseld met een halve dag speelmomenten en een halve dag workshops onder begeleiding. 

Speelplein Wiebelei

Kinderen vanaf het geboortejaar 2015 tot en met 2007 kunnen deelnemen aan de activiteiten op het Speelplein Wiebelei. Iedere week wordt het speelplein ondergedompeld in een nieuw thema met versieringen, verkleedpartijen, spelletjes en activiteiten aangepast aan het thema van de week.