Vakantie in Boechout: wat is er te doen?

vakantie in Boechout

Tijdens de zomervakantie organiseert de gemeente Boechout een ruim aanbod voor kinderen. Je kan kiezen uit drie mogelijkheden.

De Wigwam

Alle kinderen vanaf 2,5 jaar (die al naar school zijn geweest) tot het derde leerjaar zijn in juli en augustus welkom in de buitenschoolse kinderopvang De Wigwam in Boechout en Vremde. Voorwaarde is wel dat ze in de gemeente wonen, hier basisonderwijs volgen of een ouder hebben die in Boechout werkt.

De Wigwam voorziet in animatie en er wordt in opvang voorzien. Alle kinderen brengen een lunchpakket en twee tussendoortjes mee. 

Sportkriebelweken

Kinderen vanaf het geboortejaar 2016 tot 2007 kunnen deelnemen aan de Sportkriebelweken. We organiseren vijf weken lang sportactiviteiten. 
De eerste drie dagen van de zomer (woensdag 1 tot en met vrijdag 3 juli) kunnen kinderen deelnemen aan de funkampen. Ze kunnen dan genieten van een thema met verschillende vaardigheden en technieken. Zo kunnen ze komen koken, kampen bouwen, met muziek bezig zijn, zich verdiepen in wetenschap ... Elke dag wordt afgewisseld met een halve dag speelmomenten en een halve dag workshops onder begeleiding. 

Speelplein Wiebelei

Kinderen die 5 jaar worden in dat jaar tot en met kinderen die 12 jaar zijn geworden dat jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten op het Speelplein Wiebelei. Het speelplein wordt ondergedompeld in een nieuw thema met versieringen, verkleedpartijen, spelletjes en activiteiten aangepast aan het thema.