Genieten van cultuur in openlucht

Openluchtvoorstellingen Wiebelplein Boechout

In de schaduw van den Steenen Molen en (hopelijk) onder een mooie avondzon vinden in mei en juni opnieuw voorstellingen plaats in het openluchttheater op het Wiebelplein. Tickets bestellen kan via www.boechout.be/vooruit of op de vrijetijdsdienst. 

Er staat heel wat moois op het programma: muziek, theater en stand-upcomedy. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. 

Geniet van de nieuwe voorstelling van theatermaker en gelegenheidsfilosoof Johan Petit, laat je overdonderen door de muzikale trip van Senne & Lokko of ontdek jong comedytalent zoals Soe Nsuki, Roosje Pertz en Warremma.

Speciaal voor de tweede openluchteditie van Tin Can Alley stellen Nina Sampermans (Hooverphonic, Charles), Boris Van Overschee (Delv!s, Noa Lee) en Sebastian Leye (Portland, Slow Pilot) hun nieuwe project voor. 

Ook voor wie van klassieke muziek houdt, is er een aanbod. Zoals het Desguin Kwartet of IALMA, vier Galicische stemmen die hun erfgoed tot leven brengen.

Voor de kinderen brengen Tom Schoonooghe en Bas Westerweel de voorstelling Pasoppen en zelfs Theater FroeFroe landt met haar Oefo op het Wiebelplein. 

 


Laatste update: 19/05/2022