Schrijf je kind in voor de zomerwerking

Wiebelkriebelkrant Boechout zomer 2021

Tijdens de zomermaanden staan Wiebel en Kriebel weer klaar met tal van leuke activiteiten voor kinderen! De inschrijvingen voor de zomerwerking starten op maandag 26 april om 19 uur voor inwoners van de gemeente Boechout of kinderen die er naar school gaan. Alle andere kinderen kunnen inschrijven vanaf woensdag 28 april om 13 uur. 

Schrijf je kind(eren) in voor:

 • Wigwam: Spelen, spelen, spelen! Lekker doen wat jij graag doet. We organiseren elke dag twee leuke activiteiten per leeftijdsgroep. 
 • Sportkriebels: We verwennen je deze zomer tijdens drie superleuke weken met een toffe mix van sportieve activiteiten voor groot en klein!
 • Wiebelei: Stapelzotte pret op het speelplein met iedere week een nieuw thema met verkleedpartijen en coole activiteiten. 
 • Funkampen: Beleef een te gekke week vol speel- en beleefmomenten én workshops onder professionele activiteiten. 

Alle gedetailleerde activiteiten en formules, de locaties en de manier waarop we werken vind je terug in de Wiebelkriebelkrant onderaan deze pagina.
Alle informatie over hoe je moet inschrijven vind je hier. 

OPGELET! We weten nog niet welke coronamaatregelen er tijdens de zomer zullen gelden, maar nemen nu al zoveel mogelijk hygiënische en organisatorische maatregelen om een coronaveilige zomerwerking aan te bieden. Dat zorgt voor een aantal wijzigingen in vergelijking met de info in de Wiebelkriebelkrant. Je vindt alle updates hieronder. 
 

Wigwam: update

We voorzien een bubbelwerking met 25 unieke kinderen per week en plannen geen uitstap. 

 • In Boechout voorzien we 3 gemengde bubbels (kleuter- en lagere school samen), inschrijving volgens aanmelden 
 • In Vremde voorzien we 2 bubbels: een kleuterbubbel en een lagere school bubbel

Schrijf je kind in voor de juiste bubbel! Is de bubbel volzet? Zet je dan zeker en vast op de wachtlijst. Want van zodra de regels van Kind en Gezin voor deze zomer bekend zijn, passen we onze werking aan. Indien we dan extra plaatsen kunnen creëren, wordt de wachtlijst geraadpleegd en nemen we contact met je op.  

Inschrijving 

Je kan online inschrijven via www.i-school.be/login vanaf maandag 26 april om 19 uur. Er zijn minder plaatsen beschikbaar, schrijf dus tijdig in! De uiterste inschrijvingsdatum is 28 mei om 24 uur. De inschrijving voor kinderen van de Wigwam Vremde in Boechout (= op woensdagen en/of laatste week augustus), verloopt per uitzondering via e-mail naar wigwamreservaties@boechout.be.

TIP: voor een overzichtelijke kalender in I-school klik je op de knop ‘filters’ (rechts bovenaan op je scherm) en selecteer je ‘opvang wigwam’. 

Extra sluitingsdagen de Wigwam Vremde

De Wigwam Vremde is gesloten op alle woensdagen. Ook op 26 en 27 augustus zal de Wigwam Vremde gesloten zijn wegens de verbouwingen van de dorpsschool. Je kind kan terecht in de Wigwam Boechout. 

Aandachtspunten

Door de werking van de unieke bubbels mogen we binnen één week niet mengen:

 • tussen de verschillende bubbels en locaties (Boechout-Vremde). Je kind kan dus niet opgevangen worden in 2 verschillende bubbels/locaties in dezelfde week.
 • met de andere zomerwerkingen, zoals Wiebelei, sportkriebels, funkampen …

Hou hier rekening mee bij de planning en inschrijvingen. 

Je mag dus op woensdag (= sluitingsdag Vremde) NIET naar Boechout komen als je een andere dag die week al in Vremde bent ingeschreven. En ook in de laatste week van augustus mag je opvang in Vremde (enkel open 23/8 en 24/8) en Boechout NIET combineren!

Vragen? Neem contact op met de Wigwam via wigwamreservaties@boechout.be of telefonisch op het nummer 03 455 98 05.
 

Sportkriebels: update

We houden rekening met bubbels van 25 unieke kinderen per week en plannen geen grote uitstappen. Is de activiteit volzet? Zet je dan zeker en vast op de wachtlijst. Want van zodra de jeugdwerkregels voor deze zomer bekend zijn, passen we onze werking aan. Indien we dan extra plaatsen kunnen creëren, wordt de wachtlijst geraadpleegd en nemen we contact met je op.  

Vanwege de unieke bubbels mogen we niet mengen met BKO Wigwam. Dat betekent dat de ontdekkertjesweek begin augustus NIET kan gecombineerd worden en er dus enkel activiteit is in de voormiddag!

Inschrijving

Je kan online inschrijven via www.i-school.be/login 

 • vanaf 26 april om 19 uur voor inwoners van de gemeente Boechout of kinderen die er naar school gaan
 • vanaf 28 april om 13 uur voor anderen

TIP: voor een overzichtelijke kalender in I-school klik je op de knop ‘filters’ (rechts bovenaan op je scherm) en selecteer je ‘sportkriebels’. 

Voor- en naopvang

Vanwege de unieke bubbels mogen we niet mengen met BKO Wigwam. Je mag dus geen voor- of naopvang in de Wigwam combineren met activiteiten van de sportdienst. Voor de sportkampen is er naopvang in sportpark Sneppenbos zelf (zie Wiebelkriebelkrant).

Vragen? Neem contact op met de sportdienst via sport@boechout.be of telefonisch op het nummer 03 460 06 80.

Speelpleinwerking en funkampen: update

We voorzien een bubbelwerking met 25 unieke kinderen per week en plannen geen uitstap. Voor de kleuters en middengroep zullen er twee bubbels van 25 voorzien worden, voor de oudsten één bubbel. Is de bubbel volzet? Zet je dan zeker en vast op de wachtlijst. Want van zodra de jeugdwerkregels voor deze zomer bekend zijn, passen we onze werking aan. Indien we dan extra plaatsen kunnen creëren, wordt de wachtlijst geraadpleegd en nemen we contact met je op.  

Inschrijving

Je kan online inschrijven via www.i-school.be/login 

 • vanaf 26 april om 19 uur voor inwoners van de gemeente Boechout of kinderen die er naar school gaan
 • vanaf 28 april om 13 uur voor anderen

TIP: voor een overzichtelijke kalender in I-school klik je op de knop ‘filters’ (rechts bovenaan op je scherm) en selecteer je ‘speelpleinen’. 

Voor- en naopvang

Vanwege de unieke bubbelwerking mag de speelpleinwerking/funkamp en de BKO Wigwam niet gemengd worden. Daarom zal de geplande voor- en/of naopvang in samenwerking met Wigwam niet doorgaan. 

We hebben wel een aangepast aanbod voor Wiebelei en Funkampen:

 • Vooropvang gaat niet meer door. Kinderen kunnen enkel vanaf 8 uur terecht op Speelpleinwerking Wiebelei/funkamp
 • Naopvang zal georganiseerd worden binnen de eigen bubbel. Schrijf je kind hiervoor in via i-School. Je kan steeds tot maandagochtend reserveren voor de rest van die week, daarna niet meer. 

Vragen? Neem contact op met de jeugddienst via jeugd@boechout.be of telefonisch op het nummer 03 460 06 80.

  


Laatste update: 26/04/2021