Schrijf je kind(eren) hier in voor de leukste zomer!

Schrijf je kind(eren) hier in voor de leukste zomer!

Wiebelkriebelkrant Boechout

De leukste zomer beleef je in Boechout! Blader door de Wiebelkriebelkrant en kies samen met je kind(eren) de leukste activiteiten uit. Van koken en graffiti, tot paardrijden en basketbal ... Sportkriebels en Wiebelei verwennen iedereen met superleuke activiteiten. 

! Belangrijk: Inschrijven kan dit jaar enkel online. Om de inschrijvingen zo vlot mogelijk te laten verlopen, raden we aan om nu al een account aan te maken op i-school. Heb je al een account? Check dan of alle gegevens nog kloppen en update ze waar nodig.

Dus:

 1. Maak een account aan op i-school of update je gegevens (de handleiding vind je onderaan deze pagina)
 2. Blader door de Wiebelkriebelkrant (je vindt ze onderaan deze pagina)
 3. Kies de activiteiten waarvoor jij wil inschrijven
 4. Schrijf je kind(eren) in vanaf maandag 30 maart om 19 uur (voor inwoners van Boechout of kinderen die er naar school gaan)
 5. Schrijf je kind(eren) in vanaf woensdag 1 april om 13 uur (voor niet-inwoners van Boechout of kinderen die er niet naar school gaan)
 • In de Wiebelkriebelkrant vind je uitgebreide informatie over hoe je inschrijft. 

Voor assistentie bij het inschrijven, kan je ons contacteren via:
- Dienst vrije tijd: 03 460 06 80 of vrijetijd@boechout.be
- Jeugddienst: 03 460 06 81
- Sportdienst: 03 460 06 82

Coronamaatregelen

Het licht voor een spetterende zomerwerking staat definitief op groen. De vrijetijdsdienst kijkt er al ongelooflijk hard naar uit en heeft haar werking aangepast aan de huidige maatregelen zodat jouw kind in een veilige omgeving kan komen spelen en/of sporten.

Je vindt alle informatie onderaan deze pagina bij 'Wiebelei: coronamaatregelen' en 'Sportkriebels: coronamaatregelen'. 

Update 25 juni

De afgelopen dagen hebben alle ouders enkele mails ontvangen in verband met de aanpassingen om op een veilige manier de zomer in te stappen bij Wiebelei en Sportkriebels. Ondertussen hebben we heel wat aanpassingen gedaan en kunnen we bijna starten aan een fantastische, veilige zomer met Wiebel en Kriebel.

Zijn er aanpassingen gebeurd voor jouw kind(eren)?

Kijk dit dan zeker na in je persoonlijk account van i-school vanaf woensdag 24 juni (19 uur). Check even of al je aangevraagde activiteiten correct zijn. Is er toch nog een foutje, geef dan zo snel mogelijk een seintje via vrijetijd@boechout.be.

Verplicht voor ALLE ouders – nazicht medische fiche en contactgegevens

Veiligheid en kennis van medische achtergrond gaan hand in hand. Mogen we vragen om zo snel mogelijk de medische fiche en jullie contactgegevens na te kijken en aan te vullen? Het wijst voor zich dat het noodzakelijk is de medische fiche zo goed als mogelijk aan te vullen.
Je bent verplicht 2 gsm- (of telefoon)nummers op te geven waarin we de ouder(s) of een andere contactpersoon snel kunnen bereiken indien nodig. Wordt je kind ziek tijdens één van de activiteiten, dan contacteren we je en dien je je kind zo snel mogelijk op te halen. Bereikbaarheid is dus van essentieel belang!

Deadline nazicht medische fiche en aanvullen van contactgegevens = zondag 28 juni

Wil je je kind nog inschrijven voor Wiebel of Kriebel tijdens de zomer?

Vanaf woensdag 24 juni (19 uur) zal het online inschrijvingssysteem i-School terug opengezet worden voor inschrijvingen. Hierbij enkele opmerkingen rekening houdende met de maximumcapaciteit per bubbel wegens corona:

 • Wiebelei kleuters (°2015-°2014): alle dagen online beschikbaar (maandag - donderdag).
 • Wiebelei middengroep ( °2013-°2011): geen dagen online beschikbaar (maandag - donderdag). Neem contact op via jeugd@boechout.be
 • Wiebelei oudsten (°2010-°2007): alle dagen online beschikbaar behalve 27 - 30 juli (maandag - donderdag).
 • Sportkriebels – gymnastiek & omnisport (3 tot 7 augustus – hele dagen): niet online beschikbaar. Neem contact op via sport@boechout.be
 • Eén van bovenstaande volzet? Neem contact op via jeugd@boechout.be. Er is nog marge gelaten en de jeugddienst zal dus bekijken wat nog mogelijk is. Dit om te vermijden dat we achteraf mensen moeten annuleren.
 • Geen uitstappen --> Er zijn extra dagen Wiebelei op 17, 24, 31 juli en 14, 21 augustus. Daarvoor kan u ook extra inschrijven indien u dit wenst.
  Belangrijk: u kan voor deze extra dagen bij de middengroep enkel inschrijven indien uw kind de rest van de week ook bij de middengroep zit. Indien deze uitzonderlijk bij een andere groep zit, gelieve dan contact op te nemen via jeugd@boechout.be en dan bekijken we de mogelijkheden.
 • De inschrijvingen voor Funkampen (1 tot 3 juli) en sportkriebels van 6 tot 10 juli zijn reeds afgesloten omdat de deadline reeds verstreken is. De sportkriebels van 3 tot 7 augustus en van 24 tot 27 augustus staan nog open voor inschrijvingen (indien het nog niet volzet is).
 • Geen voor en/of naopvang i.s.m. Wigwam.
  Naopvang zal voorzien worden op wiebelei of sportkriebelweken zelf en moet je zelf extra boeken via iSchool. Opgelet: dit kan je telkens boeken tot maandag 9 uur van diezelfde week. Wees hier dus ook tijdig mee.

Binnenkort mogen ouders nog een mail verwachten met alle praktische afspraken voor Wiebelei en Sportkriebels zodat zowel de kinderen als de ouders op de hoogte zijn van de gang van zaken tijdens deze speciale, maar toch even leuke zomer!

Meer info:

vrijetijd@boechout.be

03 460 06 80 (algemene vragen)
03 460 06 81 (vragen rond wiebelei en fun-kampen)
03 460 06 82 (vragen rond sportkriebels en fun-kampen)

 


Laatste update: 03/07/2020