Wandeling in de kijker: Millegempad

Wandeling in de kijker Boechout Millegempad

Deze zomer hebben we verschillende wandelingen in de kijker gezet. We zijn nu toegekomen aan onze vijfde en laatste wandeling. Ga jij ze uitproberen? 

Millegempad

Trek de natuur in en loop eens langs het Millegempad. Deze wandeling voert je langs het mooie dorpsplein van Vremde, het kerkje van Millegem, open landschappen en natuurgebied. Onderweg zijn er heel wat hoeves te bekijken.

Wie de pijlen goed volgt, zal onderweg enkele leuke doe-opdrachtjes voor kinderen tegenkomen!

Praktisch

Opgelet! Omwille van wegeniswerken is de route deels aangepast. De aanpassing in de route staat onderweg aangeduid met roze pijlen en uithangborden, ter hoogte van de Pietingbaan. 

  • De wandeling is 8,5 kilometer. Je kan de route onderweg inkorten tot 5,5 kilometer.
  • Start en aankomst: de wandeling is een lus, dus je kan eender waar starten. Een handige start- en aankomstplaats is bijvoorbeeld het dorpsplein van Vremde. De eerste pijl vind je dan ter hoogte van café De Sportvriend. 
  • De wandeling is bewegwijzerd. Volg de rode pijlen van landschapspark Zuidrand. 
  • De route zit ook in de wandelkaart van de Zuidrand die je kan aankopen bij de Vrijetijdsdienst voor € 5 of hier online kan raadplegen.
  • Pauzeer zeker in één van de leuke horecazaken onderweg. 

WIN WIN WIN

Maak tijdens je wandeling een leuke foto en deel die op Facebook of Instagram met de hashtag #boechoutbeweegt. Wij verzamelen alle foto’s en delen ze op in de categorieën ‘natuur’, ‘erfgoed’ en ‘mensen op pad’. Eind augustus kiezen we één winnende foto per categorie. En de winnaars … die krijgen natuurlijk een prijs! Wat die prijs juist is, kom je te weten op onze Facebook- en Instagrampagina.


Laatste update: 28/08/2020