Boechout wandelt en fietst

Op vrijdag 11 november organiseren we opnieuw Boechout wandelt en fietst! Je ontdekt de mooiste plekken en weggetjes van Boechout. Dus trek je wandelschoenen aan, haal je fiets of mountainbike van stal en doe mee. We hebben drie wandeltochten, twee recreatieve fietstochten en zelfs een nagelnieuwe gravelroute uitgestippeld.

Routes

  • Wandeltochten: 6, 9 of 13 km (de wandeltochten van 6 km en 9 km zijn buggy- en rolstoeltoegankelijk)
  • Fietstochten: 24 of 33 km
  • Nieuw! Gravel-fietsroute: 38 km

Starten doe je tussen 9.30 en 14.30 uur aan de Jan Frans Willemsschool (Jef Van Hoofplein 22). Je komt daar ook terug aan en je kan er genieten van een lekker drankje en hapje.

Schrijf je in

Inschrijven kan van 3 tot en met 10 november (13 uur 's middags). Je betaalt € 6 per inschrijving, dat is inclusief twee consumpties bij de start, onderweg of aan de finish. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is inschrijven gratis.

Wil je toch de dag zelf inschrijven? Dat kan in de polyvalente zaal van de Jan Frans Willemsschool. Betalen kan met cash of Payconiq.

Pak een prijs!

Door je in te schrijven maak je automatisch kans op een mooie prijs van de Boechoutse middenstand. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen aan een leuke fotozoektocht tijdens de wandelroutes van 6 km en 9 km en zo een prijs winnen.

De prijzen worden voorzien door: Kapper Joossen, Fritstop, 't Kasteeltje, Falenopsis, Pastoor van Vremd, Optiek Stephanie Volkaerts, Wereldwinkel, Reizen Lauwers en Oud Conynsbergh.

Boechout wandelt en fietst is een organisatie van de gemeente in samenwerking met de sportraad, de werkgroep Trage Wegen, Pasar en Natuurpunt. De Boechoutse sportverenigingen Vremdsche Cyclist en Bacwalde sk zorgen voor iets lekkers.