Renovatie-audit van je woning

Is je woning klaar voor de volgende 30 jaar? Zit je goed op het vlak van comfort? Is je energiefactuur niet te hoog? Of zou het toch beter kunnen? Wil je je woning renoveren, maar weet je niet waar te beginnen?

Wat is dit?

Je woning 'energiezuinig' maken lijkt een hele opdracht. Met de renovatie-audit willen wij je daarbij helpen. Tijdens deze audit wordt je woning onder de loep genomen door een expert. Alle onderdelen van je woning worden bekeken. Denk hierbij aan het dak, de gevels en vloer, de beglazing, de verwarming, de verlichting, het waterverbruik, … Ook de mogelijkheden voor het plaatsen van een zonneboiler of zonnepanelen worden in kaart gebracht.

Het resultaat is een overzichtelijk verslag waarin allerlei maatregelen worden beschreven, specifiek voor jouw woning. Daarnaast krijg je ook advies over eventuele premies en financiering. Je kiest dan zelf welke maatregelen je kan en wil uitvoeren en welke bijhorende besparingen je daarmee kan realiseren. Sommige maatregelen vragen immers een grotere investering dan andere. Maar alle maatregelen geven een meerwaarde aan je woning en je comfort.

Uniform stramien en vooraf vastgestelde prijs

Voor het uitvoeren van de renovatie-audits in het samenwerkingsgebied van IGEAN hebben E-Manager en de energiecoöperatieve Zuidtrant de handen in elkaar geslagen. Zij zullen de audits uitvoeren tegen een vooraf vastgestelde kostprijs en volgens een uniform stramien. Zo moet je zelf niet meer op zoek naar een partner en kan je snel van start gaan.

Kostprijs van een renovatie-audit?

De renovatie-audits worden uitgevoerd teen een vastgestelde prijs van 545 euro (incl. btw).

Meer informatie

Meer informatie over energiezuinig wonen vind je hier

Meer informatie en het aanvragen van een renovatie-audit vind je hier