Deelbakfiets

Heb je af en toe eens een bakfiets nodig? Wil je een uitstapje doen met je kinderen? Of wil je producten leveren bij jou in de buurt? Dan kan je gebruikmaken van de elektrische deelbakfiets van energiecoöperatie ZuidtrAnt. De bakfiets kadert binnen het DeeldeZon-project om zonnedaken en elektrische deelmobiliteit op elkaar af te stemmen. In de fietsenstalling zal de fiets opladen via zonnepanelen op het dak en via een stationaire batterij, een uniek concept van energiecoöperatie ZuidtrAnt.

De deelbakfiets zal vanaf eind maart voor iedereen beschikbaar zijn. Je vindt de fiets op het woonerf bij het kruispunt Vremdesesteenweg - Gillegomstraat - Mussenhoevelaan. 

Je gebruikt de fiets via de mobiele app van Partago (waarmee je ook de elektrische deelwagen op het Jef Van Hoofplein gebruikt). Om hem te kunnen gebruiken moet je coöperant zijn/worden bij Partago of ZuidtrAnt. Dat is nodig voor de waarborgregeling. De fiets gebruiken kost je daarna 3 euro per uur of 24 euro per dag. Je betaalt voor wat je gebruikt. Heb je de fiets niet meer nodig, dan breng je hem terug naar de fietsenstalling.

Dit project wordt gefinancierd door Interreg, dankzij het interreg project DeeldeZon en co-financiering van provincie Antwerpen.

 

Deelbakfiets Boechout
Plaatsing deelbakfiets Boechout